AGENDA

IUPUI Faculty Council (IFC) Tuesday, September 6, 2016 / 3:00 – 5:00 p.m. / CE 409

Ι.	3:00 pm	Welcome and Call to Order Jeff Watt, IUPUI Faculty Council Vice President, <u>jwatt@iupui.edu</u>
н.		Adoption of the Agenda as the Order of Business for the Day
III.	3:05 pm 20 minutes	Updates / Remarks from the Chancellor Nasser Paydar, Indiana University Executive Vice President and Chancellor of IUPUI, <u>paydar@iupui.edu</u>
IV.	3:25 pm 10 minutes	Updates / Remarks from the IFC President Rachel Applegate, President, IUPUI Faculty Council, <u>rapplega@iupui.edu</u>
V.	3:35 pm 20 minutes	[Information Item] Sabbatical Leave Report Margaret Ferguson, Interim Senior Associate Vice Chancellor for Academic Affairs, <u>mferguso@iupui.edu</u>
VI.	3:55 pm 10 minutes	[Information Item] Cyber Security Stacy Morrone, Associate Vice President for Learning Technologies, <u>amorrone@iu.edu</u> Dan Calarco, Chief of Staff, Office of the Vice President for IT, <u>dcalarco@iu.edu</u>
VII.	4:05 pm 10 minutes	[Information Item] – Political Engagement Group Anne Weiss, Assistant Director of Assessment, Office of Community Engagement, <u>haweiss@iupui.edu</u> Jennifer Boehm, Assistant Vice Chancellor for Community Engagement, <u>jrboehm@iupui.edu</u>
VIII.	4:15 pm 15 minutes	 Call for IFC or UFC Standing Committee Reports Campus Planning Committee (Miriam Murphy, Chair) Faculty Affairs Committee (Marianne Wokeck, Chair)
IX.	4:30 pm 10 minutes	Question / Answer Period * Jeff Watt *Faculty who are not members of the Faculty Council and who wish to address questions to Chancellor Paydar or President Applegate should submit their questions to the Faculty Council Office (<u>klee2@iupui.edu</u>).
Х.	4:40 pm 5 minutes	Unfinished Business Jeff Watt
XI.	4:45 pm 5 minutes	New Business ** Jeff Watt ** To submit items for consideration under New Business, contact the Faculty Council Office at least 24 hours before the meeting (<u>klee2@iupui.edu</u>).
XII.	4:50 pm 5 minutes	Report from the IUPUI Staff Council James Klenner, President, jklenner@iupui.edu
XIII.	5:00pm	Final Remarks and Adjournment Next Meeting: Tuesday, October 4, 2016, CE 409

Administrative Review Summary Reports:

- David Russomanno, Dean, School of Engineering and Technology
- John Williams, Dean, School of Dentistry

Welcoming Campus Town Hall Meeting, Wednesday, September 7, Campus Center 450, 9:00-10:30am