AGENDA IUPUI Staff Council Wednesday, February 17, 2010 3:00 – 5:00 p.m. ~ CE 405

I	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order Sue Herrell, <i>IUPUI Staff Council President, <u>sherrell@iupui.edu</u></i>
II.		Adoption of the Order of Business for the Day Sue Herrell
III.		[Action Item] Approval of the Minutes of the January 20, 2010, Meeting http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2009-2010/Minutes SC 1-20-10.pdf Please read the minutes and be prepared for approval. No copies are being made.
IV.	3:05 p.m. 5 minutes	Report from the Chancellor's Academic Liaison Mary Fisher, <i>Associate Vice Chancellor for Academic Affairs</i> , <u>mlfisher@iupui.edu</u>
V.	3:10 p.m. 15 minutes	Update from the Vice Chancellor for Finance and Administration Dawn Rhodes, <i>Vice Chancellor for Finance and Administration and Administrative Designee,</i> <u>dawnrhod@iupui.edu</u>
VI.	3:25 p.m. 5 minutes	Report from Human Resources Administration Ellen Poffenberger, <i>Assistant Vice Chancellor for Human Resources, <u>epoffenb@iupui.edu</u></i>
VII.	3:30 p.m. 25 minutes	[Information Item] Campus Safety IUPUI Campus Police
VIII.	3:55 p.m. 25 minutes	[Information Item] "Ridesharing Options to be Green, Save Money and Help Reduce Parking Demand" ~ Central Indiana Commuter Services Andrew McGee, <i>Outreach Representative, <u>amcgee@centralincommuter.net</u></i>
IX.	4:20 p.m. 5 minutes	Report from the First Vice President Christine Padgett
Х.	4:25 p.m. 5 minutes	Report from IUPUI Faculty Council Liaison Sarah Baker, <i>IUPUI Faculty Council Executive Committee, <u>ssbaker2@iupui.edu</u></i>
XI.	4:30 p.m. 15 minutes	 Standing and Ad Hoc Committee Reports A. Bylaws (Lodema Lines, Chair) B. Communications (Meagan Senesac, Chair) C. Membership (Lee Stone, Chair) D. Rewards and Recognition (Margo Foreman, Chair) E. Special Events (Nancy Gibson and Shari Upchurch, Co-Chairs) F. Staff Affairs (Lee Stone, Chair)
XII.	4:45 p.m. 5 minutes	Call for Additional Reports from Standing or University Committees (ADVANCE Internal Advisory Board, Campus Center Advisory Board, Campus Sustainability Committee, Common Theme Committee, External Affairs Coordinating Committee, and Resource Planning Committee)
XIII.	4:50 p.m. 5 minutes	New Business A. Staff Council Meeting Time Change B. Tree Planting in memory of SC member, Virginia Dowling
XIV.	4:55 p.m. 5 minutes	Old Business
XV.	5:00 p.m.	Adjournment