AGENDA

IUPUI Faculty Council (IFC)

Tuesday, October 8, 2013 / 3:00 – 5:00 p.m. / CE 405

Ι.	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order Ed Berbari, IUPUI Faculty Vice President, <u>eberbari@iupui.edu</u>
н.		Adoption of the Agenda as the Order of Business for the Day
III.		[Action Item] Approval of the IFC September 3, 2013 Minutes Attachment: <u>http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/2013-14/minutes_9-3-13.pdf</u>
IV.		[Memorial Resolution] Dr. Daniel Nützel Circular 2013-19: Memorial Resolution for Dr. Daniel Nützel (School of Liberal Arts)
v.	3:05 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the Chancellor Charles R. Bantz, Indiana University Executive Vice President and Chancellor of IUPUI, <u>cbantz@iupui.edu</u>
VI.	3:15 p.m. 5 minutes	Updates / Remarks from the IFC President L. Jack Windsor, IUPUI Faculty President, <u>ljwindso@iupui.edu</u>
VII.	3:20 p.m. 5 minutes	[Action Item - Vote] At-Large Representatives to the IUPUI Promotion and Tenure Committee Mary Beth Riner, Chair, Nominating Committee, <u>mriner@iu.edu</u>
VIII.	3:25 p.m. 10 minutes	[Information Item] Auxiliary Services and Changes Impacted by the Hotel Conversion Kate Julius, Assistant Vice Chancellor for Auxiliary Services, <u>kajulius@iupui.edu</u>
IX.	3:35 p.m. 15 minutes	[Information Item] Sexual Assault and Prevention Julie Lash, Director, CAPS, <u>jlash@iupui.edu</u> Kathleen S. Grove, Director, Office for Women, <u>ksgrove@iupui.edu</u>
х.	3:50 p.m. 5 minutes	Motion to Allow Discussion by Non-Members
XI.	3:55 p.m. 20 minutes	[Information Item] Wishard Hospital Sites Tom Morrison, Vice President for Capital Planning and Facilities, <u>morrisot@indiana.edu</u>
XII.	4:15 p.m. 10 minutes	Question / Answer Period Ed Berbari
XIII.	4:25 p.m. 5 minutes	Unfinished Business Ed Berbari
XIV.	4:30 p.m. 5 minutes	New Business Ed Berbari
XV.	4:35 p.m. 5 minutes	Call for IFC or UFC Standing Committee Reports Ed Berbari
XVI.	4:40 p.m. 15 minutes	[Information Item] Parking Monetization MaryFrances McCourt, Vice President, CFO and Treasurer, Indiana University, <u>mmmccour@indiana.edu</u>
XVII.	4:55 p.m. 5 minutes	Report from the IUPUI Staff Council Jim Klenner, First Vice President, <u>iklenner@iupui.edu</u>
XVIII.	5:00 p.m.	Final Remarks and Adjournment - Next Meeting: November 5, 2013, CE 450A