AGENDA

IUPUI Staff Council

Wednesday, December 14, 2011 2:00 - 4:00 p.m. ~ CE 405

I.	2:00 p.m.	Welcome and Call to Order Sue Herrell, IUPUI Staff Council President, sherrell@iupui.edu
II.		Adoption of the Order of Business for the Day Sue Herrell
III.		[Action Item] Approval of the Minutes of the October 19, and November 16, 2011, Meetings http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2011-2012/Minutes SC 11-16-11.pdf Please read the minutes and be prepared for approval. No copies are being made.
IV.	2:05 p.m. 5 minutes	[Information Item] Update on Reaccreditation 2012 Trudy Banta, Senior Advisor to the Chancellor, tbanta@iupui.edu
V.	2:10 p.m. 10 minutes	Update from Finance and Administration
VI.	2:20 p.m. 5 minutes	Report from Human Resources Administration Martha Bulluck, Interim Assistant Vice Chancellor for Human Resources, mbulluck@iupui.edu
VII.	2:25 p.m. 5 minutes	Report from the President Sue Herrell
VIII.	2:30 p.m. 5 minutes	Report from the First Vice President Amanda Shumaker
IX.	2:35 p.m. 10 minutes	Standing and Ad Hoc Committee Reports A. Bylaws (Patti Holt, Chair) B. Communications (Meagan Senesac, Chair) C. Diversity (Troy Barnes, Chair) D. Faculty Relations (Lee Stone, Chair) E. Fine Arts and Crafts (Teresa McCurry and Deanna Hart, Co-Chairs) F. Membership (Alicia Gahimer, Chair) G. Rewards and Recognition (Jim Klenner, Chair) H. Special Events (Kristy Chapman and Kelly Miholic, Co-Chairs) I. Staff Affairs (Candice Smith, Chair; a co-chair to be appointed)
X.	2:45 p.m. 5 minutes	Old Business
XI.	2:50 p.m. 5 minutes	New Business
XII.	2:55 p.m. 5 minutes	Report from IUPUI Faculty Council Liaison Sarah Baker, IUPUI Faculty Council Executive Committee, ssbaker2@iupui.edu
XIII.	3:00 p.m.	Adjournment and Holiday Celebration Operation: Make a Solider Smile

Next meeting: January 18, 2012, 2:00 - 4:00 p.m., CE 4500