## **AGENDA**

## **IUPUI Staff Council**

## Wednesday, October 21, 2009

3:00 - 5:00 p.m. ~ Ruth Lilly Learning Center (ROC)

I.	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order Sue Herrell, IUPUI Staff Council President, sherrell@iupui.edu
II.		Adoption of the Order of Business for the Day Sue Herrell
III.	3:05 p.m. 5 minutes	[Action Item] Approval of the Minutes of the September 16, 2009, Meeting <a href="http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2009-2010/Minutes SC 9-16-09.pdf">http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2009-2010/Minutes SC 9-16-09.pdf</a> Please read the minutes and be prepared for approval. No copies are being made.
IV.	3:10 p.m. 5minutes	Report from the First Vice President Christine Padgett, First Vice President, cepadget@iupui.edu
V.	3:15 p.m. 15 minutes	<b>Update from the Vice Chancellor for Finance and Administration</b> Dawn Rhodes, <i>Vice Chancellor for Finance and Administration and Administrative Designee,</i> <u>dawnrhod@iupui.edu</u>
VI.	3:30 p.m. 25 minutes	[Discussion Item] United Way and the IUPUI Campus Ken Durgans, Assistant Chancellor for Diversity, Equity, and Inclusion, kdurgans@iupui.edu
VII.	3:55 p.m. 10 minutes	[Discussion Item] Open Enrollment Theresa Martin, Manager of Benefits and Employee Relations, tmartin@iupui.edu
VIII.	4:05 p.m. 20 minutes	Standing and Ad Hoc Committee Reports  A. Bylaws (Chair TBA)  B. Communications (Megan May and Andrew Poland, Co-Chairs)  C. Membership (Dale Ray, Chair)  D. Rewards and Recognition (Margo Foreman, Chair)  E. Special Events (Nancy Gibson, Chair)  F. Staff Affairs (Lee Stone, Chair)
IX.	4:25 p.m. 10 minutes	Call for Additional Reports from Standing or University Committees  • IUPUI Resource Planning Committee (Pat Stites)  • Other Committees
X.	4:35 p.m. 5 minutes	Report from IUPUI Faculty Council Liaison Sarah Baker (IUPUI Faculty Council Executive Committee, ssbaker2@iupui.edu
XI.	4:40 p.m. 5 minutes	Report from the Chancellor's Academic Liaison Sue Herrell for Mary Fisher, Associate Vice Chancellor for Academic Affairs, mlfisher@iupui.edu
XII.	4:45 p.m. 5 minutes	Old Business
XIII.	4:50 p.m. 5 minutes	New Business
XIV.	4:55 p.m. 5 minutes	Jam the Jaguars Bus
XV.	5:00 p.m.	Adjournment

Next meeting: November 18, 2009, 3:00 – 5:00 p.m., CE 409