## **AGENDA**

## **IUPUI Staff Council**

Wednesday, October 19, 2011 2:00 - 4:00 p.m. ~ CE 405

| I.    | 2:00 p.m.               | Welcome and Call to Order Sue Herrell, IUPUI Staff Council President, sherrell@iupui.edu   |
|-------|-------------------------|--|
| II.   |                         | Adoption of the Order of Business for the Day<br>Sue Herrell   |
| III.  |                         | [Action Item] Approval of the Minutes of the September 21, 2011, Meetings <a href="http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2010-2011/Minutes SC 9-21-11.pdf">http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2010-2011/Minutes SC 9-21-11.pdf</a> Please read the minutes and be prepared for approval. No copies are being made.  |
| IV.   | 2:05 p.m.<br>15 minutes | Service with Distinction Deb Dunbar, University Human Resources Administration, dnelson@indiana.edu  |
| V.    | 2:20 p.m.<br>5 minutes  | Report from Human Resources Administration  Martha Bulluck, Interim Assistant Vice Chancellor for Human Resources, mbulluck@iupui.edu  |
| VI.   | 2:25 p.m.<br>15 minutes | [Information Item] Update on Super Bowl 2012<br>Mel Raines, VP of Operations and Government Relations  |
| VII.  | 2:40 p.m.<br>5 minutes  | Report from the First Vice President<br>Amanda Shumaker  |
| VIII. | 2:45 p.m.<br>20 minutes | [Information Item] Benefits and Open Enrollment Susan Brewer, University Director, Health Care & Welfare Program Services, subrewer@indiana.edu  |
| IX.   | 3:05 p.m.<br>20 minutes | [Information Item] Health Engagement Program Patty Hollingsworth, Director of Employee Health Engagement, pwhollin@iupui.edu   |
| X.    | 3:25 p.m.<br>15 minutes | Standing and Ad Hoc Committee Reports  A. Bylaws (Patty Holt, Chair)  B. Communications (Meagan Senesac, Chair)  C. Diversity (Troy Barnes, Chair)  D. Faculty Relations (Lee Stone, Chair)  E. Fine Arts and Crafts (Teresa McCurry and Deanna Hart, Co-Chairs)  F. Membership (Alicia Gahimer, Chair)  G. Rewards and Recognition (Jim Klenner, Chair)  H. Special Events (Kristy Chapman and Kelly Miholic, Co-Chairs)  I. Staff Affairs (Candice Smith, Chair; a co-chair to be appointed) |
| XI.   | 3:40 p.m.<br>5 minutes  | Call for Additional Reports from Standing or University Committees (ADVANCE Internal Advisory Board, Campus Center Advisory Board, Campus Sustainability Committee, Common Theme Committee, External Affairs Coordinating Committee, and Resource Planning Committee)  |
| XII.  | 3:45 p.m.<br>5 minutes  | Old Business   |
| XIII. | 3:50 p.m.<br>5 minutes  | New Business   |
| XIV.  | 3:55 p.m.<br>5 minutes  | Report from the Chancellor's Academic Liaison and from the 2012 Reaccreditation Committee Mary Fisher, Associate Vice Chancellor for Academic Affairs, <a href="mailto:mlfisher@iupui.edu">mlfisher@iupui.edu</a>  |
| XV.   | 4:00 p.m.               | Adjournment – Next meeting is November 16, 2011, 2:00 – 4:00 p.m., Univ. Library Ruth Lilly Auditorium   |

Staff Council Foundation Accounts: Poffenberger Work/Life Program Fund: 32-P023-024; Staff Council General Account: 32-P000-12-1