AGENDA

IUPUI Faculty Council (IFC)

Tuesday, January 6, 2015 / 3:00 – 5:00 p.m. / CE 409

I.	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order Ed Berbari, IUPUI Faculty Vice President, eberbari@iupui.edu
II.		Adoption of the Agenda as the Order of Business for the Day
III.		[Action Item] Approval of the IFC November 18, and December 2, 2014 Minutes Attachment: http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/2014-15/minutes 11-18-14.pdf Attachment: http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/2014-15/minutes 12-2-14.pdf
IV.	3:05 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the Chancellor Charles R. Bantz, Indiana University Executive Vice President and Chancellor of IUPUI, cbantz@iupui.edu Spring Enrollment Report on the reverse side of this agenda.
V.	3:15 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the IFC President Marianne Wokeck, President, IUPUI Faculty Council, mwokeck@iupui.edu
VI.	3:25 p.m. 30 minutes	[Information Item] University Human Resources John Whelan, Associate Vice President for Human Resources, whelanj@iu.edu
VII.	3:55 p.m. 10 minutes	[Information Item] Campus Civility Statement Dan Griffith, Director, Office of Intergroup Dialogue, dgriffit@iupui.edu Kim Kirkland, Director, Office of Equal Opportunity, kirkland@iupui.edu Circular 2014-19: Civility Statement Draft
VIII.	4:05 p.m. 10 minutes	Call for IFC or UFC Standing Committee Reports •
IX.	4:15 p.m. 10 minutes	Question / Answer Period Ed Berbari
X.	4:25 p.m. 5 minutes	Unfinished Business Ed Berbari
XI.	4:30 p.m. 5 minutes	New Business Ed Berbari
XII.	4:35 p.m. 5 minutes	Report from the IUPUI Staff Council Alicia Gahimer, Second Vice President, algahime@iupui.edu
XIII.	4:40 – 5:00 p.m.	Final Remarks and Adjournment - Next Meeting: February 3, 2015, CE 409