AGENDA

IUPUI Faculty Council (IFC)

Tuesday, September 4, 2012 / 3:00 – 5:00 p.m. / CE 450C

Ι.	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order Ed Berbari, IUPUI Faculty Vice President, <u>eberbari@iupui.edu</u>		
١١.		Adoption of the Agenda as the Order of Business for the Day		
III.		[Action Item] Approval of the IFC April 17 and May 1, 2012, Minutes Attachment: <u>http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/Minutes IFC-4-17-12.pdf</u> Attachment: <u>http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/Minutes IFC-5-1-12.pdf</u>		
IV.	3:05 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the Chancellor Charles R. Bantz, Indiana University Executive Vice President and Chancellor of IUPUI, <u>cbantz@iupui.edu</u>		
v.	3:15 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the IFC President L. Jack Windsor, IUPUI Faculty President, <u>ljwindso@iupui.edu</u>		
VI.	3:25 p.m. 15 minutes	[Information Item] State Law on Smoking Jane Luzar, <i>Founding Dean, IUPUI Honors College, <u>ejluzar@iupui.edu</u> Gabrielle Bovenzi, <i>Director of Sustainability, <u>abovenzi@iupui.edu</u></i></i>		
VII.	3:40 p.m. 5 minutes	[Information Item] Update on Reaccreditation 2012 Mary Fisher, Associate Vice Chancellor for Academic Affairs, <u>mlfisher@iupui.edu</u>		
VIII.	3:45 p.m. 5 minutes	[First Reading] Slate of Nominees for At-Large Representatives to the IUPUI Promotion and Tenure Committee Simon Atkinson, <i>Chair, Nominating Committee, <u>satkinso@iupui.edu</u> Election will take place at the October 7, 2012, IFC meeting. You must be present to vote. (Slate on the reverse side.)</i>		
IX.	3:50 p.m. 15 minutes	Question / Answer Period Ed Berbari		
х.	4:05 p.m. 5 minutes	Unfinished Business Ed Berbari		
XI.	4:10 p.m. 5 minutes	 New Business IUPUI Food Service (Chris Yeadon or representative) 		
XII.	4:15 p.m. 10 minutes	 Call for IFC or UFC Standing Committee Reports Update on Faculty Benefits (Dominique Galli, Chair, Fringe Benefits Committee) 		
XIII.	4:25 p.m. 5 minutes	Report from the IUPUI Staff Council Lee Stone, President, leestone@iupui.edu		
XIV.	4:30 p.m.	Recognition of Faculty Celebrating 20 Years! Please join us for a reception following the meeting. Reception 4:30-5:45 p.m. <i>Catering provided by IUPUI Food Service.</i>		
XV.		Adjournment - Next Meeting: October 2, 2012, CE 409		
Mark Your Calendar: State of the University Address: October 9, 2012, 2:00 p.m., Conference Center State of the Campus Address: November 6, 2012 4:00 p.m., CE 450C IUPUI FOOD SERVICE				

Slate for Promotion and Tenure Committee

Election Date:October 7, 2012Number to Elect:1Term of Office:One faculty member for 3 years

The IUPUI Faculty Council Nominating Committee is pleased to present the following nominees for a three-year appointment on the IUPUI Promotion and Tenure Committee. Of the candidates listed, you will be asked to vote for one faculty member. Election will take place by paper ballot distributed and tallied at the October 7 meeting. You (or an alternate) must be present to vote.

Randy Brutkiewicz	Medicine (Microbiology)	Professor, Tenured
Nancy Eckerman	Medicine (Library)	Librarian, Tenured
Zao Xu	Medicine (Anatomy)	Professor, Tenured