## AGENDA IUPUI Staff Council Wednesday, May 19, 2010 3:00 – 5:00 p.m. ~ CE 409

I.	3:00 p.m.	<b>Welcome and Call to Order</b> Sue Herrell, <i>IUPUI Staff Council President, <u>sherrell@iupui.edu</u></i>
II.		Adoption of the Order of Business for the Day Sue Herrell
III.		[Action Item] Approval of the Minutes of the April 21, 2010, Meeting http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2009-2010/Minutes SC 4-21-10.pdf Please read the minutes and be prepared for approval. No copies are being made.
IV.	3:20 p.m. 10 minutes	<b>Report from Human Resources Administration</b> Ellen Poffenberger, <i>Assistant Vice Chancellor for Human Resources, <u>epoffenb@iupui.edu</u></i>
V.	3:25 pm. 5 minutes	<b>Report from IUPUI Faculty Council Liaison</b> Sarah Baker, <i>IUPUI Faculty Council Executive Committee</i> , <u>ssbaker2@iupui.edu</u>
VI.	3:30 p.m. 45 minutes	<b>[Information Item] IUPUI's Moment in Time</b> Charles R. Bantz, <i>Chancellor, <u>cbantz@iupui.edu</u></i>
VII.	4:15 p.m. 35 minutes	<ul> <li>Standing and Ad Hoc Committee Reports</li> <li>A. Bylaws (Lodema Lines, Chair)</li> <li>B. Communications (Meagan Senesac, Chair)</li> <li>C. Membership (Lee Stone, Chair)</li> <li>D. Rewards and Recognition (Margo Foreman, Chair)</li> <li>E. Special Events (Nancy Gibson and Shari Upchurch, Co-Chairs)</li> <li>F. Staff Affairs (Alicia Gahimer and Candice Smith, Co-Chairs)</li> </ul>
VIII.	4:40 p.m. 5 minutes	<b>Call for Additional Reports from Standing or University Committees</b> (ADVANCE Internal Advisory Board, Campus Center Advisory Board, Campus Sustainability Committee, Common Theme Committee, External Affairs Coordinating Committee, and Resource Planning Committee)
IX.	4:45 p.m. 5 minutes	Old Business
Х.	4:50 p.m. 5 minutes	New Business
XI.	4:55 p.m. 5 minutes	<b>Report from the Chancellor's Academic Liaison</b> Mary Fisher, <i>Associate Vice Chancellor for Academic Affairs</i> , <u>mlfisher@iupui.edu</u>
XII.	5:00 p.m.	Adjournment

Next meeting: June 16, 2010, 3:00 – 5:00 p.m., CE 405