AGENDA IUPUI Staff Council Wednesday, January 15, 2014 2:00 – 4:00 p.m. ~ Campus Center 450A

I.	2:00 p.m.	Welcome and Call to Order Lee Stone, IUPUI Staff Council President, <u>leestone@iupui.edu</u>
II.		Adoption of the Order of Business for the Day Lee Stone
III.	2:05 p.m. 10 minutes	Report from the President Lee Stone
IV.	2:15 p.m. 20 minutes	Report from Human Resources Administration Alyce Archie, Team Lead, Benefits, <u>alarchie@iupui.edu</u> John Murray, Director, Employment and Compensation, <u>jpmurray@iupui.edu</u>
V .	2:35 p.m. 15 minutes	Update from the Vice Chancellor for Finance and Administration Dawn Rhodes, Vice Chancellor for Finance and Administration, <u>dawnrhod@iupui.edu</u>
VI.	2:50 p.m. 10 minutes	[Information Item] Vice Chancellor for Diversity, Equity, and Inclusion Karen Dace, Vice Chancellor, <u>kdace@iupui.edu</u>
VII.	3:00 p.m. 15 minutes	Standing and Ad Hoc Committee Reports and Other Standing or University Committee Reports Submitted as written reports following this agenda unless business needs discussed in person.
		A. Membership Committee
VIII.	3:15 p.m. 5 minutes	Unfinished Business Lee Stone
IX.	3:20 p.m. 5 minutes	New Business Lee Stone
Х.	3:25 p.m. 15 minutes	[Information Item] Healthy IU Patty Hollingsworth, Director, <u>pwhollin@indiana.edu</u>
XI.	3:40 p.m. 5 minutes	Report from IUPUI Faculty Council Liaison Kristi Palmer, <u>klpalmer@iupui.edu</u>
XII.	3:45 – 4:00 p.m.	Final Remarks and Adjournment – Next Meeting: February 19, 2014, CE 450A Lee Stone

Staff Council Foundation Accounts: Poffenberger Work/Life Program Fund: 32-P023-024; Staff Council General Account: 32-P000-12-1

Meetings:

The IUPUI Staff Council will meet on the following Wednesdays from 2-4 p.m.

- February 19, 2014 / CE 450A
- March 19, 2014 / CE 405
- April 16, 2014 / CE 450A
- May 21, 2014 / CE 45A
- June 18, 2014 / CE 450A