## AGENDA

## **IUPUI Faculty Council (IFC)**

## Tuesday, January 8, 2013 / 3:00 – 5:00 p.m. / CE 409

I.	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order L. Jack Windsor, IUPUI Faculty President, <u>ljwindso@iupui.edu</u>
II.		Adoption of the Agenda as the Order of Business for the Day
III.	3:05 p.m. 15 minutes	<b>Updates / Remarks from the Chancellor</b> Charles R. Bantz, Indiana University Executive Vice President and Chancellor of IUPUI, <u>cbantz@iupui.edu</u>
IV.	3:20 p.m. 15 minutes	Updates / Remarks from the IFC President L. Jack Windsor, IUPUI Faculty President, <u>ljwindso@iupui.edu</u>
V.	3:35 p.m. 25 minutes	[First Read] Motion to Change the Academic Calendar for Fall 2014 Jan Buelow, Co-Chair, IFC Academic Affairs Committee, <u>jbuelow@iupui.edu</u> <u>Circular 2013-05</u> : Motion to Change the Academic Calendar for Fall 2014
VI.	4:00 p.m. 10 minutes	[Discussion Item] Sustainability Policies Colleen McCormick, Director of Sustainability, <u>cjmccorm@iupui.edu</u> <u>Circular 2013-07</u> : Sustainability Policies
VII.	4:10 p.m. 10 minutes	Question / Answer Period Jack Windsor
VIII.	4:20 p.m. 5 minutes	<b>Unfinished Business</b> Jack Windsor
IX.	4:25 p.m. 5 minutes	New Business Jack Windsor
Х.	4:30 p.m. 10 minutes	Call for IFC or UFC Standing Committee Reports
XI.	4:40 p.m. 5 minutes	Report from the IUPUI Staff Council Jim Klenner, First Vice President, <u>jklenner@iupui.edu</u>
XII.	4:45 – 5:00 p.m.	Adjournment - Next Meeting: February 5, 2013, CE 409