AGENDA IUPUI Staff Council Wednesday, April 20, 2011 2:00 – 4:00 p.m. ~ CE 450A

I.	2:00 p.m.	Welcome and Call to Order Sue Herrell, <i>IUPUI Staff Council President, <u>sherrell@iupui.edu</u></i>
II.		Adoption of the Order of Business for the Day Sue Herrell
III.		[Action Item] Approval of the Minutes of the March 16, 2010, Meetings http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2010-2011/Minutes SC 3-16-11.pdf Please read the minutes and be prepared for approval. No copies are being made.
IV.	2:05 p.m. 30 minutes	[Information Item] A Conversation with Chancellor Bantz Charles Bantz, <i>Chancellor, <u>bantz@iupui.edu</u></i>
V.	2:35 p.m. 20 minutes	[Information Item] Status of Sustainability on Campus Rich Strong, Director, Office of Environmental Health and Safety and Co-Chair, Sustainability Steering Committee, <u>ristrong@iupui.edu</u>
VI.	2:55 p.m. 10 minutes	Report from Human Resources Administration Martha Bulluck, Interim Assistant Vice Chancellor for Human Resources, <u>mbulluck@iupui.edu</u>
VII.	3:05 p.m. 5 minutes	Report from the First Vice President Amanda Shumaker
VIII.	3:10 p.m. 20 minutes	Standing and Ad Hoc Committee ReportsA.Bylaws (Patty Holt, Chair)B.Communications (Meagan Senesac, Chair)C.Diversity (Troy Barnes, Chair)D.Membership (Lee Stone, Chair)E.Rewards and Recognition (Courtney Wooton and Sheila Walter, Co-Chairs)F.Special Events (Kristy Chapman and Nancy Gibson, Co-Chairs)G.Staff Affairs (Alicia Gahimer and Candice Smith, Co-Chairs)
	3:30 p.m. 5 minutes	Call for Additional Reports from Standing or University Committees (ADVANCE Internal Advisory Board, Campus Center Advisory Board, Campus Sustainability Committee, Common Theme Committee, External Affairs Coordinating Committee, and Resource Planning Committee)
IX.	3:35 p.m. 5 minutes	Old Business
Х.	3:40 p.m. 10 minutes	New Business
XI	3:50 p.m. 5 minutes	Report from the Chancellor's Academic Liaison Mary Fisher, <i>Associate Vice Chancellor for Academic Affairs</i> , <u>mlfisher@iupui.edu</u>
XII.	3:55 p.m. 5 minutes	Report from IUPUI Faculty Council Liaison Sarah Baker, <u>ssbaker2@iupui.edu</u>
XIII.	4:00 p.m.	Adjournment Next meeting: May 18, 2011, 2:00 – 4:00 p.m., CE 450C

Staff Council Foundation Accounts: Poffenberger Work/Life Program Fund: 32-P023-024; Staff Council General Account: 32-P000-12-1