AGENDA IUPUI Staff Council Wednesday, February 15, 2012 2:00 – 4:00 p.m. ~ CE 450C

I.	2:00 p.m.	Welcome and Call to Order Sue Herrell, <i>IUPUI Staff Council President, <u>sherrell@iupui.edu</u></i>
II.		Adoption of the Order of Business for the Day Sue Herrell
III.		[Action Item] Approval of the Minutes of the January 18, 2012, Meetings <u>http://www.iupui.edu/~scouncil/documents/minutes/2011-2012/Minutes SC 1-18-12.pdf</u> Please read the minutes and be prepared for approval. No copies are being made.
IV.	2:05 p.m. 15 minutes	Update from the Vice Chancellor for Finance and Administration Dawn Rhodes, Vice Chancellor for Finance and Administration, <u>dawnrhod@iupui.edu</u>
V.	2:20 p.m. 5 minutes	[Information Item] Update on Reaccreditation 2012 Trudy Banta, Senior Advisor to the Chancellor for Academic Planning and Evaluation, <u>tbanta@iupui.edu</u>
VI.	2:25 p.m. 35 minutes	[Information Item] A Conversation with Dean Uday Sukhatme Uday Sukhatme, <i>Executive Vice Chancellor and Dean of the Faculties</i> , <u>Sukhatme@iupui.edu</u>
VII.	3:00 p.m. 15 minutes	[Information Item] Academic and Career Development Colleen Rusnak, <i>Academic Advisor and Career Counselor, <u>crusnak@iupui.edu</u> Jennifer Weinmann, <i>Student Employment Consultant, <u>jenweinm@iupui.edu</u></i></i>
VIII.	3:15 p.m. 5 minutes	Report from the President Sue Herrell
IX.	3:20 p.m. 5 minutes	Report from Human Resources Administration Martha Bulluck, Interim Assistant Vice Chancellor for Human Resources, <u>mbulluck@iupui.edu</u>
Х.	3:25 p.m. 5 minutes	Report from the First Vice President Amanda Shumaker, First Vice President, <u>amshumak@iupui.edu</u>
XI.	3:30 p.m. 15 minutes	Standing and Ad Hoc Committee ReportsA.Bylaws (Patti Holt, Chair)B.Communications (Meagan Senesac, Chair)C.Diversity (Troy Barnes, Chair)D.Faculty Relations (Lee Stone, Chair)E.Fine Arts and Crafts (Emily Burke, Chair)F.Membership (Alicia Gahimer, Chair)G.Rewards and Recognition (Jim Klenner, Chair)H.Special Events (Kristy Chapman and Kelly Miholic, Co-Chairs)I.Staff Affairs (Candice Smith, Chair)
XII.	3:45 p.m. 5 minutes	Old Business
XIII.	3:50 p.m. 5 minutes	New Business
XIV.	3:55 p.m. 5 minutes	Report from IUPUI Faculty Council Liaison Sarah Baker, <i>IUPUI Faculty Council Executive Committee</i> , <u>ssbaker2@iupui.edu</u>
XV.	4:00 p.m.	Adjournment