AGENDA

IUPUI Faculty Council (IFC)

Tuesday, September 3, 2013 / 3:00 – 5:00 p.m. / CE 450A

I.	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order
		Ed Berbari, IUPUI Faculty Vice President, <u>eberbari@iupui.edu</u>
II.		Adoption of the Agenda as the Order of Business for the Day
III.		[Action Item] Approval of the IFC April 2 and May 7, 2012, Minutes Attachment: http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/Minutes IFC-4-2-13.pdf Attachment: http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/Minutes IFC-5-7-13.pdf
IV.	3:05 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the Chancellor Charles R. Bantz, Indiana University Executive Vice President and Chancellor of IUPUI, cbantz@iupui.edu
٧.	3:15 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the IFC President L. Jack Windsor, IUPUI Faculty President, <u>liwindso@iupui.edu</u>
VI.	3:25 p.m. 5 minutes	[First Reading] Slate of Nominees for At-Large Representatives to the IUPUI Promotion and Tenure Committee Jan Froehlich, Member, Nominating Committee, icfroehl@iu.edu Election will take place at the October 8, 2013, IFC meeting. You must be present to vote. (Slate on the reverse side.)
VII.	3:30 p.m. 15 minutes	[Information Item] Common Theme: Find Your Voice: Hear My Voice, Creating Civil Conversation Jane Luzar, Founding Dean, IUPUI Honors College, eiluzar@iupui.edu Khadija Khaja, Faculty Fellow Common Theme Project & Associate Professor School of Social Work kkhaja@iupui.edu Daniel B. Griffith, Director, Office for Intergroup Dialogue and Civil Community, dgriffit@iupui.edu Kathleen S. Grove, Director, Office for Women, ksgrove@iupui.edu lan MacIntosh, Director of International Partnerships, imcintos@iupui.edu
VIII.	3:45 p.m. 15 minutes	[Information Item] The Tower, Hine Hall, and Dining Facility Kate Julius, Assistant Vice Chancellor for Auxiliary Services, kajulius@iupui.edu
IX.	4:00 p.m. 10 minutes	Question / Answer Period Ed Berbari
х.	4:10 p.m. 5 minutes	Unfinished Business Ed Berbari
XI.	4:15 p.m. 5 minutes	New Business
XII.	4:20 p.m. 5 minutes	Call for IFC or UFC Standing Committee Reports
XIII.	4:25 p.m. 5 minutes	Report from the IUPUI Staff Council Alicia Gahimer, Second Vice President, algahime@iupui.edu
XIV.	4:30 p.m.	Recognition of Faculty Celebrating 20 Years! Please join us for a reception following the meeting. Reception 4:30-5:45 p.m. Catering provided by IUPUI Food Service.
XV.		Adjournment - Next Meeting: October 8, 2013, CE 405

Mark Your Calendar:

State of the University Address: October 1, 2013

1:30 p.m., IUB State of the Campus Address: November 5, 2013 4:00 p.m., CE 450A



Slate for Promotion and Tenure Committee

Election Date: October 8, 2013

Number to Elect:

Term of Office: One faculty member for 3 years

The IUPUI Faculty Council Nominating Committee is pleased to present the following nominees for a three-year appointment on the IUPUI Promotion and Tenure Committee. Of the candidates listed, you will be asked to vote for one faculty member. Election will take place by paper ballot distributed and tallied at the October 8 meeting. You (or an alternate) must be present to vote.

Ed BerbariE&T (Biomedical Engineering)Professor, TenuredBen BoukaiScience (Mathematics)Professor, TenuredDavid MarreroMedicine (Health InformationProfessor, Tenured

and Translational Sciences)