AGENDA

IUPUI Faculty Council (IFC)

Tuesday, October 4, 2011 / 3:00 – 5:00 p.m. / R3-203

Ι.	3:00 p.m.	Welcome and Call to Order Jeff Watt, IUPUI Faculty Vice President, <u>jwatt@math.iupui.edu</u>
н.		Adoption of the Agenda as the Order of Business for the Day
III.		[Action Item] Approval of the IFC September 6, 2011, Minutes Attachment: <u>http://www.iupui.edu/~fcouncil/minutes/Minutes_IFC-9-6-11.pdf</u>
IV.	3:05 p.m. 5 minutes	[Action Item] Election of At-Large Representatives to the IUPUI Promotion and Tenure Committee Elee Wood, Chair, Nominating Committee, <u>eljwood@iupui.edu</u>
V.	3:10 p.m. 5 minutes	Updates / Remarks from the Chancellor Charles R. Bantz, <i>Indiana University Executive Vice President and Chancellor of IUPUI, <u>cbantz@iupui.edu</u></i>
VI.	3:15 p.m. 10 minutes	Updates / Remarks from the IFC President L. Jack Windsor, IUPUI Faculty President, <u>ljwindso@iupui.edu</u>
VII.	3:25 p.m. 5 minutes	[Information Item] United Way Andrew Klein, <i>Chair, United Way Campaign, <u>anrklein@iupui.edu</u></i>
VIII.	3:30 p.m. 10 minutes	[Information Item] Update on Super Bowl 2012 Mike Jansen
IX.	3:40 p.m. 20 minutes	[Information Item] Health Engagement Program Patty Hollingsworth, Director of Health Engagement, <u>pwhollin@iupui.edu</u>
х.	4:00 p.m. 15 minutes	[Information Item] Universities Allied for Essential Medicines Medical Students: Joanna Campodonico and Benjy Katz
XI.	4:15 p.m. 5 minutes	Report from the IUPUI Staff Council Lee Stone, President Elect, <u>leestone@iupui.edu</u>
XII.	4:20 p.m. 5 minutes	Call for IFC or UFC Standing Committee Reports
XIII.	4:25 p.m. 5 minutes	Question / Answer Period Jeff Watt
XIV.	4:30 p.m. 5 minutes	Unfinished Business Jeff Watt
XV.	4:35 p.m. 5 minutes	New Business
XVI.	4:40 p.m. 15 minutes	[Information Item] Report from the Office of Equal Opportunity Kim Kirkland, Director, Office of Equal Opportunity, <u>kirkland@iupui.edu</u>
XVII.	4:55 p.m. 5 minutes	[Information Item] Update on Reaccreditation 2012 Mary Fisher, Associate Vice Chancellor for Academic Affairs, <u>mlfisher@iupui.edu</u>
XVIII.	5:00 p.m.	Adjournment
Next Meeting: November 1, 2011; 3:00 p.m., CE 450A		
Mark Your Calendar: State of the Campus Address: November 1, 2011; 4:00 p.m., CE 450A		