## **AGENDA**

## IUPUI Staff Council Wednesday, October 20, 2010 2:00 – 4:00 p.m. ~ Lilly Auditorium – University Library

I.	2:00 p.m.	<b>Welcome and Call to Order</b> Sue Herrell, <i>IUPUI Staff Council President, <u>sherrell@iupui.edu</u></i>
II.		<b>Adoption of the Order of Business for the Day</b> Sue Herrell
III.	2:05 p.m. 10 minutes	<b>Update from the Vice Chancellor for Finance and Administration</b> Dawn Rhodes, <i>Vice Chancellor for Finance and Administration and Administrative Designee,</i> <u>dawnrhod@iupui.edu</u>
IV.	2:15 pm. 10 minutes	<b>Report from Human Resources Administration</b> Martha Bulluck, <i>Interim Assistant Vice Chancellor for Human Resources, <u>mbulluck@iupui.edu</u></i>
v.	2:25 p.m. 5 minutes	<b>Report from the Chancellor's Academic Liaison</b> Mary Fisher, <i>Associate Vice Chancellor for Academic Affairs</i> , <u><i>mlfisher@iupui.edu</i></u>
VI.	2:30 p.m. 10 minutes	<ul> <li>Standing and Ad Hoc Committee Reports</li> <li>A. Bylaws (Patti Holt, Chair)</li> <li>B. Communications (Meagan Senesac, Chair)</li> <li>C. Diversity (Troy Barnes, Chair)</li> <li>D. Membership (Lee Stone, Chair)</li> <li>E. Rewards and Recognition (Kyle Torgerson, Chair)</li> <li>F. Special Events (Kristy Chapman and Nancy Gibson, Co-Chairs)</li> <li>G. Staff Affairs (Alicia Gahimer and Candice Smith, Co-Chairs)</li> </ul>
VII.	2:40 pm. 5 minutes	<b>Call for Additional Reports from Standing or University Committees</b> (ADVANCE Internal Advisory Board, Campus Center Advisory Board, Campus Sustainability Committee, Common Theme Committee, External Affairs Coordinating Committee, and Resource Planning Committee)
VIII.	2:45 p.m. 5 minutes	<b>Report from IUPUI Faculty Council Liaison</b> Sarah Baker, <i>IUPUI Faculty Council Executive Committee, <u>ssbaker2@iupui.edu</u></i>
IX.	2:50 p.m. 5 minutes	Old Business <ul> <li>Fine Arts and Crafts Fair Update</li> </ul>
Х.	2:55 p.m. 10 minutes	New Business <ul> <li>United Way Campaign: Jana Hill</li> </ul>
XI.	3:05 p.m. 10 minutes	<b>[Information Item] Honors College</b> E. Jane Luzar, Founding Dean
XII.	3:15 p.m.	<b>Tours of IUPUI Honors College</b> Tours given several times. Enjoy refreshments while waiting on a tour. Feel free to leave after your tour.
XIII.	4:00 p.m.	Adjournment

Next Meeting:November 17, 2010, CE 450AState of the Campus AddressStaff Council Foundation Accounts:November 2, 2010 ~ 4:00 p.m.Poffenberger Work/Life Program Fund:32-P023-024.R3-203 (Joseph E. Walther Hall – Research III), 980 Walnut StreetStaff Council General Account:32-P000-12-1All are invited.